Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Stinkie Bom
Boek

Stinkie Bom de hond die haar stinkende best deed ([2023])/ Dav Pilkey, vertaald [uit het Engels] door Tjibbe Veldkamp

Hondje Stinkie Bom heeft een verschrikkelijk slechte adem. Als meneer en mevrouw Bom Stinkie weg willen doen, verzinnen de kinderen een adembenemend plan om Stinkie van haar stinkadem af te helpen. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk prentenboek van Dav Pilkey over de hond Stinkie Bom. De adem van Stinkie de hond ruikt verschrikkelijk. Niemand kan ertegen, en er komen zelfs ongelukken van. Als Stinkies adem weer eens de boel verpest, nemen meneer en mevrouw Bom een moeilijk besluit: Stinkie moet weg. Maar daar zijn hun kinderen het niet mee eens! Ze proberen van alles uit om Stinkies stinkadem weg te krijgen - van een adembenemend uitzicht tot een ademstokkende achtbaan. Maar helaas: niets werkt. Alleen een wonder kan Stinkie nog redden...'Stinkie Bom' is met veel droge humor geschreven en is trefzeker vertaald door Tjibbe Veldkamp. Met veel humoristische en kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.Dav Pilkey (1966) is een wereldberoemde jeugdauteur en illustrator. Hij schreef meerdere boeken, waaronder de populaire 'Dog Man'-serie, en zijn werk wordt in meer dan dertig landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789464530391

Titel Stinkie Bom : de hond die haar stinkende best deed
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Tjibbe Veldkamp
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Condor, [2023]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Vertaling van: Dog breath : the horrible trouble with Hally Tosis. - New York : Scholastic Inc., (c)2019. - Oorspronkelijke uitgave: (c)1994
ISBN 9789464530391
PPN 43758528X
Genre humoristische roman
Thematrefwoord Honden ; Reuk
Taal Nederlands