Een gebouw vol spionnen
Boek

Een gebouw vol spionnen ([2022])/ de schuldige: Paul Martin, en zijn handlangers: Fred Sochard, Charles Dutertre, Vincent Bergier, Sylvie Bessard, Matthias Malingrey, Clotka, Manu Boisteau, Émilie Harel ; vertaling [uit het Frans]: Esther Koymans

Ga als een echte detective op zoek naar de daders van dertien verschillende aken in dit kleurrijke puzzelboek. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Kan jij de daders vinden in dit spannende boek vol misdaad en mysterie? In dertien verschillende zaken mag jij als een echte detective op zoek gaan naar de ware dader. Zo is er een gestolen schat op een piratenschip, een mysterieus monster in een hotel, en zijn er pizza's verdwenen uit een huis vol griezels. Je vindt de dader door goed te kijken en te luisteren naar de getuigen. Iedere zaak speelt zich af op een locatie waarvan je zowel de binnen als de buitenkant kunt bestuderen. Door de pagina's te vouwen kan je zo de buitenkant van het piratenschip over de binnenkant leggen en zoeken naar sporen en details om de misdaad op te lossen. Iedere zaak heeft een beschrijving, een slachtoffer, verdachten die ieder een alibi geven, en een aantal vragen die je moet oplossen om tot de dader te komen. De moeilijkheidsgraad is per mysterie aangegeven van een tot drie schedeltjes, waarvan een schedel het makkelijkst is en drie het moeilijkste. Achterin staan de antwoorden met uitwerking, zo kan je zien hoe de dader gevonden wordt. Superleuk interactief speurboek voor detectives in de dop, vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002277498 | 56 pagina's

Titel Een gebouw vol spionnen
Auteur Paul Martin
Secundaire auteur Fred Sochard ; Esther Koymans
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2022]
Overige gegevens 56 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Vertaling van: L'immeuble aux espions. - Montrouge : Bayard Éditions, (c)2021. - (Énigmes à tous les étages ; 3)
ISBN 9789002277498
PPN 437997456
Rubriekscode 621.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Puzzels ; Zoekboeken
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Puzzels

Relaties/Serie

Zoeken in alle hoeken
Boek

Zoeken in alle hoeken ([2022]-...)

vol. [3]
Uitgeleend
Paul Martin