Het grote water van de zee
Boek

Het grote water van de zee met filmpjes kijken bij het voorlezen (oktober 2022)/ Haye van der Heyden, Hidde Juijn; illustraties: Tamara Boon, redactie: Carlie van Tongeren, Mandy Pijl

Ontdek het leven in de zee aan de hand van verhalen en filmpjes. Met zwart-witillustraties en -foto's. Met QR-codes voor filmpjes. Voorlezen vanaf ca. 6 jaa, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een leerzaam boek over de zee en dieren uit de onderwaterwereld. Het boek vertelt wat er onder water te zien is en wat er zoal leeft. Met speciale aandacht voor inktvissen, een nieuwsgierige, originele en speelse diersoort die graag contact maakt met mensen. In vriendelijke, vertellende stijl geschreven. Met simpele zwart-witillustraties en bladvullende zwart-witfoto's aan het eind van ieder hoofdstuk. De foto's zijn voorzien van een QR-code met een link naar onderwaterfilmpjes op internet. Haye van der Heyden (Bilthoven, 1957) is o.a. auteur, scenarioschrijver, toneelschrijver en jeugdauteur. Hij schreef tientallen boeken. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789083240190 | 117 pagina's

Titel Het grote water van de zee : met filmpjes kijken bij het voorlezen
Auteur Haye van der Heyden
Secundaire auteur Hidde Juijn ; Tamara Boon ; Carlie van Tongeren
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Amsterdam] : Uitgeverij Vogelvrij, oktober 2022
Overige gegevens 117 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Tekst: Haye van der Heyden, gefilmd materiaal: Hidde Juijn. - Filmpjes via een QR-code.
ISBN 9789083240190
PPN 437850994
Rubriekscode 596.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zeefauna; Middellandse Zee
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Zeeën