Samen in de boom
Boek

Samen in de boom ([2022])/ Adam Ciccio & Katrien Benaets, vertaling uit het Engels: Clavis Uitgeverij

Twee soorten golikjes leven al jaren in hun aangrenzende bomen, maar gaan niet met elkaar om vanwege hun verschillen. Zelfs als een natuurramp alles vernietigt, blijven ze ruziemaken. Is er dan niets wat ze kan verbinden? Prentvertelling met gekleurde prenten. Vanafca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een educatief verhaal over cultuurverschillen, ruziemaken en empathie. Wij hebben strepen en zij hebben stippen, dus we gaan niet met elkaar om. Zo leven de twee soorten golikjes al jaren in hun aangrenzende bomen. Zelfs als op een dag een natuurramp alles vernietigt, houden ze niet op met ruziemaken. Is er dan niets wat de twee groepen kan verbinden? In vriendelijke stijl geschreven. Met bladvullende gekleurde prenten. Adam Ciccio schreef meerdere kinderboeken. Hij heeft een praktijk voor poliklinische geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en volwassenen in Marblehead, Massachusetts. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Mijn kop is top*', over de dagelijkse obstakels en mentale gezondheid van jonge kinderen. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044848656

Titel Samen in de boom
Auteur Adam Ciccio
Instelling /Clavis, Hasselt
Secundaire auteur Katrien Benaets
Type materiaal Boek
Uitgave [Alkmaar] : Clavis, [2022]
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Tekst: Adam Ciccio/illustraties: Katrien Benaets - Vertaling van: The together tree. - New York : Clavis Publishing Inc., (c)2022
ISBN 9789044848656
PPN 437868605
Rubriekscode 311
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Diversiteit; Kinderen
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Diversiteit

Relaties/Serie

Mijn kop is top
Boek

Mijn kop is top (2022-...)

vol.
Uitgeleend
Adam Ciccio