Het geheime dierengenootschap
Boek

Het geheime dierengenootschap ([2023])/ Luke Gamble, vertaald uit het Engels door Selma Soester

De 11-jarige Edith gaat met haar oom, die dierenarts is voor magische dieren, naar het Himalayagebergte om een zieke yeti te redden. Met zwart-wit illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuurlijk boek over magische dieren. De 11-jarige Edith wordt als haar ouders vermist worden naar een excentrieke oom gestuurd. Hij is dierenarts voor de bijzonderste en zeldzaamste dieren ter wereld. Op een dag krijgt hij het verzoek om een doodzieke Yeti in het Himalayagebergte te redden en Edith mag mee. De tocht door de besneeuwde bergen is levensgevaarlijk en ze komen ook een oude vijand tegen: Arabella Speerslag die jacht maakt op de laatste levende yeti's. Levendig en spannend geschreven. Met enkele zwart-witillustraties van het gebied. Luke Gamble is een dierenarts en treedt regelmatig op in wildlifeprogramma's op de Engelse tv. Hij heeft twee boeken geschreven. Het boek is het eerste deel van de serie: 'Het geheime dierengenootschap'. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021034317 | 303 pagina's

Titel Het geheime dierengenootschap
Auteur Luke Gamble
Secundaire auteur Selma Soester ; Jane Pica
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2023]
Overige gegevens 303 pagina's - plattegronden - 23 cm
Annotatie Rug vermeldt: deel 1. - Illustraties Jane Pica - Vertaling van: The secret animal society. - London : Scholastic Children's Books UK, (c)2021
ISBN 9789021034317
PPN 43675181X
Genre avonturenroman - sprookjes
Thematrefwoord Dierenartsen ; Yeti ; Telepathie ; Verdwijningen
Taal Nederlands