Een panda op het podium
Boek

Een panda op het podium ([2023])/ een verhaal van Emma Read en Sarah Horne, vertaling [uit het Engels]: Ingrid Buthod

Puck de panda speelt de sterren van de hemel in haar eigen theatershow. Dan verschijnt er een nieuwsgierige journaliste die zegt dat ze Puck wereldberoemd kan maken - maar Chris vertrouwt het niet helemaal. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk en spannend verhaal over Puck de panda, het vervolg op 'Een panda voor mijn verjaardag'. Puck is dolgelukkig. Ze woont nu bij Chris en zijn familie, én ze speelt de sterren van de hemel in haar eigen theatershow! Het publiek denkt dat Puck een mens in een pandapak is, en dat wil ze graag zo houden. Maar dan verschijnt er een nieuwsgierige journaliste bij Pucks kleedkamer. Ze zegt dat ze Puck wereldberoemd kan maken. Bijna iedereen gelooft haar, maar Chris vertrouwt het zaakje niet. Is de journaliste van plan om Puck te ontmaskeren? Hij moet alles op alles zetten om dat te voorkomen.'Een panda op het podium' is fantasierijk en met humor geschreven. Met grappige, karikaturale zwart-wittekeningen die enigszins doen denken aan het werk van Tim Burton. Vanaf ca. 7 jaar.Sarah Horne (1979) is een Engelse illustratrice en schrijfster.

Specificaties

Nederlands | 9789464530384 | 150 pagina's

Titel Een panda op het podium
Auteur Sarah Horne
Secundaire auteur Emma Read ; Ingrid Buthod ; Victoria Andersen
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Condor, [2023]
Overige gegevens 150 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Origineel idee: Victoria Andersen - Vertaling van: Panda in the spotlight. - Frome : Big Idea Competition Ltd, (c)2022 - Vervolg op: Een panda voor mijn verjaardag
ISBN 9789464530384
PPN 437585239
Genre humoristische roman
Thematrefwoord Panda's ; Theaters ; Journalisten ; Geheimen
Taal Nederlands