Ik hou van je, papa
Boek

Ik hou van je, papa ([2022])/ tekst: Hannah Campling, illustraties: Kathryn Inkson ; vertaling [uit het Engels]: Linda Beukers

Kleine beer gaat met zijn papa de omgeving verkennen. Hardkartonnen prentenboek met vingerpopje dat door alle bladzijden beweegt en het een interactief voorleesavontuur maakt. Vanaf ca. 1 jaar.

Recensie

Klein vierkant hard kartonnen prentenboek met een rond gat waarin een vingerpopje van een beer door alle bladzijde kan bewegen. Papa Beer gaat een dag op pad met kleine beer om de omgeving te ontdekken. Ze spelen in het bos, praten over gevoelens en beleven veel spannende avonturen. Per spread vier regels tekst op rijm. De illustraties zijn vrolijke, kleurrijke, computeranimaties. Alle dieren zien eruit als levende knuffels. Het vingerpopje is vrij lang en lijkt daarom op de lange nek van een giraf, met wel een echt berenkop. Aantrekkelijk voor kinderen zal het bewegende vingerpopje zijn. Origineel is het niet maar gezien de doelgroep is dat wellicht niet noodzakelijk. Er zijn meer van dit soort boekjes. In deze sere zijn er meerdere delen. Voor kleintjes vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036644693

Titel Ik hou van je, papa
Auteur Hannah Campling
Secundaire auteur Kathryn Inkson ; Linda Beukers
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2022]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 13 cm - met vingerpop
Annotatie Vertaling van: I love you, daddy. - Sywell : Igloo Books Ltd
ISBN 9789036644693
PPN 437996492
Genre dierenleven
Thematrefwoord Vaders ; Beren
Taal Nederlands