Rozet is op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei 2024) gesloten
Kaiju no. 8. Volume 1
Boek

Kaiju no. 8. Volume 1 (June 2022)/ Naoya Matsumoto

Kaiju zijn gevaarlijke, dodende monsters, die Japan aanvallen. De Defense Force, een militaire organisatie, is belast met de verdediging. Kafka Hibino is een kaiju-lijkopruimer en heeft er altijd van gedroomd om zich bij de politie aan te sluiten. Als hij een kans krijgt om toe te treden, gebeurt er iets: hij verandert in een Kaiju. Manga, vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Eerste deel* van de manga-serie 'Kaiju no. 8' (zwart-wit, Engelstalig). Japan wordt geplaagd door kaiju - dodelijke monsters. Onder leiding van kapitein Mina Ashiro 'neutraliseert' de Japan Defence Force deze monsters. Daarna komen schoonmaker Kafka Hibino en zijn collega's in actie. Zij voeren het kadaver veilig af en maken het slagveld schoon. Mina was ooit Kafka's jeugdvriendin. Toen ze jong waren zaaide een kaiju dood en verderf in hun wijk. Ze namen zich allebei voor om bij de JGF te gaan. Mina slaagde en maakte snel carrière, Kafka gaf op tijdens de opleiding en werd schoonmaker. Op een dag redt hij een collega uit de klauwen van een kaiju. Die besmet hem echter, waarna hij zo nu en dan zelf de gedaante van een kaiju aanneemt. Toch besluit Kafka opnieuw te proberen bij de JDF te gaan. Deze keer slaagt hij voor de opleiding. Dat brengt hem wel in een ingewikkelde situatie. De pockets worden op z'n Japans gelezen, dus van achter naar voren en van rechts naar links. Een doorgewinterde manga-fan zal daar geen moeite mee hebben. Voor lezers vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels | 9781974725984

Titel Kaiju no. 8. Volume 1
Auteur Matsumoto" Naoya
Secundaire auteur David Evelyn
Type materiaal Boek
Editie Fourth printing;
Uitgave San Francisco, CA : VIZ Media, LLC, June 2022
Overige gegevens 204 ongenummerde pagina's - illustraties - 19 cm
Annotatie Gegevens van internet - Boek leest van rechts naar links - 1e druk: December 2021 - Vertaling van: Kaijū 8-gō, vol. 1. - Tokyo : Shueisha Inc., 2020 - Bevat chapter 1 t/m 7
ISBN 9781974725984
PPN 437917096
Genre stripverhaal - science-fiction - avonturenroman
Taal Engels

Relaties/Serie

Kaiju no. 8
Boek

Kaiju no. 8 (2021-)

Manga, vanaf ca. 13 jaar.

vol. 1
Uitgeleend
Matsumoto" Naoya