Demonen
Boek

Demonen (september 2021)/ scenario Wander Antunes, tekeningen en inkleuring Thomas du Caju ; vertaling [uit het Frans] P. Moretti

Een Britse gevechtspiloot wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog geconfronteerd met de moord op een jonge vrouw wiens lichaam aangetroffen wordt op de legerbasis. Ballonstrip in kleur.

Aanwezigheid

Recensie

Een stripboek over oorlog, moord en liefde. De lezer volgt het verhaal van de Britse sterpiloot Vic Stone. Het verhaal speelt zich af in het jaar 1940, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op de legerbasis waar Vic gestationeerd is, wordt een vermoorde jonge vrouw aangetroffen. Men vraagt zich af of een piloot verantwoordelijk is voor de moord. Vic is gecharmeerd van de mooie Ruby, maar misschien loopt haar leven nu ook gevaar. Vlot en toegankelijk geschreven. Ballonstrip met digitaal ingekleurde lijnillustraties. Bevat expliciete scènes.Wander Antunes (Jataí, 1966) is een Braziliaans-Spaanse tekstbewerker en stripscenarist. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.Het boek maakt deel uit van de serie: 'Vleugels van hoop'*, een compleet verhaal in twee delen.

Specificaties

Nederlands | 9789463068277 | 47 pagina's

Titel Demonen
Auteur Thomas Du Caju
Secundaire auteur Wander Antunes ; P. Moretti
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester, september 2021
Overige gegevens 47 pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Vertaling van: Les ailes de l'espérance. Tome 2. - Éditions Paquet, (c)2021
ISBN 9789463068277
PPN 437824195
Genre stripverhaal - oorlogsroman
Thematrefwoord Slag om Engeland
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Vleugels van hoop
Boek

Vleugels van hoop (2021)

vol. 2
Uitgeleend
Thomas Du Caju