Alles over Ayurveda
Boek

Alles over Ayurveda gezond en gelukkig leven (met een korreltje himalayazout) (2022)/ Marleen Dijkhoff en Cielke Sijben, fotografie Rachel Schraven ; foodfotografie Dionne van Loy

Beschrijving van hoe mensen lichamelijk en mentaal in balans kunnen blijven met de eeuwenoude leefwijze en voedingstechnieken van Ayurveda.

Aanwezigheid

Recensie

Beschrijving van hoe mensen lichamelijk en mentaal in balans kunnen blijven met de eeuwenoude leefwijze en voedingstechnieken van Ayurveda. Het integreren hiervan in het dagelijks leven kan bijdragen aan behoud en verbetering van de algehele gezondheid. Er wordt uitgelegd hoe Ayurveda werkt. In Ayurveda draait het om balans. Met de juiste voedings- en leefstijl voor de bepaalde geboorteconstituties. Het boek beschrijft wat Ayurveda is; heeft aandacht voor wie de lezer is, wat zijn/haar constitutie is en welke doshatype. Dan gaan de auteurs dieper op de thema's in, met tips, zoals afslanken, sporten en omgaan met de menstruatiecyclus. Er is aandacht voor Ayurvedisch eten met recepten en een aan te bevelen dagindeling is ook uitgebreid beschreven. Een mooi handboek voor zij die de Ayurvedische leefwijze willen onderzoeken/toepassen als methode om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven. Met een verklarende woordenlijst.

Specificaties

Nederlands | 9789000382194 | 231 pagina's

Titel Alles over Ayurveda : gezond en gelukkig leven (met een korreltje himalayazout)
Auteur Marleen Dijkhoff
Secundaire auteur Cielke Sijben ; Rachel Schraven
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Spectrum, 2022
Overige gegevens 231 pagina's - foto's - 25 cm
ISBN 9789000382194
PPN 436643588
Rubriekscode 611.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ayurveda
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Ayurveda