Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Echte boeven?
Boek

Echte boeven? (2022)/ Paul van Loon, met tekeningen van ivan & ilia

Bos en Loodje willen echte boeven zijn. Met een echt diploma. Bos verzint steeds een boevenstreek. Maar telkens gaat er iets mis. Verhaal als strip. AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bos en Loodje zien eruit als echte boeven. Maar dat zijn ze nog niet! Daarvoor hebben ze eerst een boevendiploma nodig. Om te bewijzen dat ze die verdienen, moeten ze échte boevenstreken uithalen. Maar dat is een stuk lastiger dan het lijkt: alles gaat mis! Totdat ze een kind stelen... Schrijver Paul van Loon staat bekend om zijn griezelverhalen, zoals Dolfje Weerwolfje. Maar hij schrijft ook veel AVI-boeken. Hij heeft zelfs zijn eigen reeks 'AVI-lezen met Paul van Loon', waar dit boek onderdeel van is. Het duo ivan & ilia illustreerden al vele boeken en nu dit stripboek. Hun relatief eenvoudige tekenstijl leent zich uitstekend voor een stripboek. Ook sluiten ze goed aan bij de beoogde doelgroep. Datzelfde geldt voor de tekst van Van Loon. Hij schreef een klein verhaal, maar met veel humor. Op deze manier kunnen kinderen op een leuke manier leren lezen. AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048735556 | 27 pagina's

Titel Echte boeven?
Auteur Paul van Loon
Instelling /Ivan & Ilia Illustraties, Maastricht
Type materiaal Boek
Editie 4e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2022
Overige gegevens 27 pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie 1e druk: 2018 - Oorspronkelijke uitgave: Tilburg : Zwijsen, 2008. - (Lees! met Paul van Loon $ [Groep 3]) - Oorspronkelijke titel: Bijna boeven. - 1986. - (Kangoeroe ; 6)
ISBN 9789048735556
PPN 43811423X
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Diefstallen