Ondertussen op aarde...
Boek

Ondertussen op aarde... ([2023])/ Oliver Jeffers, vertaling [uit het Engels]: Mirjam Hoekstra

Twee kinderen maken ruzie op de achterbank. Hun vader neemt ze mee op een reis door tijd en ruimte, om te laten zien dat ruzies tussen mensen tot niets goeds hebben geleid. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een origineel prentenboek over de mens, het universum en goeddoen op kleine schaal. Twee kinderen maken ruzie op de achterbank. Hun vader neemt ze mee op een reis door tijd en ruimte en laat ze zien dat 'het verschil maken' op kleine schaal begint, en dat de fouten van mensen in de geschiedenis niet herhaald moeten worden. In zachte stijl geschreven, met artistieke illustraties in kleur. Vanaf ca. 5 jaar. Oliver Jeffers (Port Hedland, 1977) is een internationaal bekende auteur en kunstenaar. Hij schreef tientallen boeken. Zijn werk werd in meer dan twintig landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789026164699

Titel Ondertussen op aarde...
Auteur Oliver Jeffers
Secundaire auteur Mirjam Hoekstra
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2023]
Overige gegevens 64 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: op zoek naar onze plaats in ruimte en tijd - Vertaling van: Meanwhile back on earth... : finding out place through time and space. - London : HarperCollins Children's Books, (c)2022
ISBN 9789026164699
PPN 437598306
Thematrefwoord Algemene geschiedenis ; Conflicten ; Zelfbeheersing ; Zonnestelsel ; Vaders
Taal Nederlands