Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Ima Koi. Volume 1
Boek

Ima Koi. Volume 1 = Now I'm in love (April 2022)/ Ayuko Hatta, translation [from the Japanese] & adaptation Jan Mitsuko Cash ; editor Nancy Thistlethwaite

MIzusawa wordt verliefd op haar knappe schoolgenoot Yagyu wanneer hij haar redt van een vreemde in de trein. Samen zoeken ze uit hoe daten nu precies gaat. Manga. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Middelbare scholiere Mizusawa wordt halsoverkop verliefd op haar knappe schoolgenoot Yagyu wanneer hij haar redt van een vreemde in de trein. Ze heeft nog nooit echt gedatet maar is erop gebrand met Yagyu uit te gaan. Yagyu is van Mizusawa gecharmeerd en ze worden vriendje en vriendinnetje. Samen zoeken ze uit hoe daten nu precies gaat, van het ontmoeten van de familie tot huiswerk maken met vrienden. Engelstalige manga (Japanse strip) die je leest van achteren naar voren en van rechts naar links. De plot is oppervlakkig, maar wellicht herkenbaar voor jonge jongeren van middelbare schoolleeftijd. De prenten zijn in zwart-wit en passen goed bij het romantische gevoel van het verhaal, met grote, fonkelende ogen en schattige knuffelscènes. Het boek bevat vier hoofdstukken en een bonusverhaal van een andere bekende manga van dezelfde auteur, namelijk Wolf Girl and Black Prince. Auteur zet hier en daar persoonlijke kanttekeningen in het verhaal. Eerste deel van een reeks van acht verhalen. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels | 9781974728954 | 186 pagina's

Titel Ima Koi. Volume 1 = Now I'm in love
Auteur Ayuko Hatta
Secundaire auteur Jan Mitsuko Cash ; Nancy Thistlethwaite
Type materiaal Boek
Editie Second printing;
Uitgave San Francisco, CA : VIZ Media, LLC, April 2022
Overige gegevens 186 pagina's - illustraties - 19 cm
Annotatie 1e druk: March 2022 - Vertaling van: Ima, Koiwo Shiteimasu. Vol. 1. - Tokyo : Shueisha Inc., 2019
ISBN 9781974728954
PPN 437917169
Genre stripverhaal - romantische verhalen
Taal Engels

Relaties/Serie

Ima Koi
Boek

Ima Koi = Now I'm in love (2019-)

vol. 1
Uitgeleend
Ayuko Hatta