Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Ima Koi. Volume 3
Boek

Ima Koi. Volume 3 = Now I'm in love (September 2022)/ Ayuko Hatta, translation [from the Japanese] & adaptation Jan Mitsuko Cash ; editor Nancy Thistlethwaite

Mizusawa organiseert een cultureel festival. Een knappe jongen uit een hogere klas besteed extra aandacht aan haar en Yagyu wordt jaloers. Manga. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit derde deel* van de serie 'Ima Koi' hebben middelbare scholiere Mizusawa en schoolgenoot Yagyu een tijdje een relatie. Mizusawa organiseert een cultureel festival samen met een aantal schoolgenoten. Een knappe jongen uit een hogere klas, Tatsukawa, besteed extra aandacht aan haar, en Yagyu wordt jaloers. Mizusawa voelt zich gevleid en samen komen ze er weer uit. Ze gaan naar het cultureel festival en later vieren ze, samen met het neefje van Mizusawa, Yagyu's verjaardag in de dierentuin. Mizusawa krijgt ook nog een baantje, waarbij ze samenwerkt met Tatsusawa, en het geheel eindigt in een cliffhanger. Engelstalige manga (Japanse strip) die men van achter naar voren en van rechts naar links hoort te lezen. De prenten zijn zwart-wit. De plot is wederom typisch Shojo (geschreven voor meiden, schattig en romantisch). Kanttekeningen van de auteur worden persoonlijker naarmate de serie vordert. Derde deel in een reeks van acht verhalen. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels | 9781974729746

Titel Ima Koi. Volume 3 = Now I'm in love
Auteur Ayuko Hatta
Secundaire auteur Jan Mitsuko Cash ; Nancy Thistlethwaite
Type materiaal Boek
Uitgave San Francisco, CA : VIZ Media, LLC, September 2022
Overige gegevens 184 ongenummerde pagina's - illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaling van: Ima, Koiwo Shiteimasu. Vol. 3. - Tokyo : Shueisha Inc., 2019
ISBN 9781974729746
PPN 43784952X
Genre stripverhaal - romantische verhalen
Taal Engels

Relaties/Serie

Ima Koi
Boek

Ima Koi = Now I'm in love (2019-)

vol. 3
Uitgeleend
Ayuko Hatta