Haar moeders geheim
Boek

Haar moeders geheim het meisje wordt al dertig jaar vermist. Ze heeft precies dezelfde naam als je moeder. ([2022])/ Lisa Regan, vertaling [uit het Engels]: TextCase

Rechercheur Josie Quinn wordt geconfronteerd met de vondst van menselijke resten die toebehoren aan een meisje dat dertig jaar geleden werd vermoord, en dezelfde achternaam blijkt te dragen als Josies moeder.

Aanwezigheid

Recensie

Het derde deel* in de detectivereeks rondom rechercheur Josie Quinn. Rechercheur Josie Quinn wordt geconfronteerd met de vondst van menselijke resten die toebehoren aan een meisje dat dertig jaar geleden werd vermoord. Josie speelde als kind in deze bossen, blij om buiten te zijn in plaats van bij haar gewelddadige moeder, Belinda Rose. Uit het post-mortemonderzoek blijkt dat de resten toebehoren aan een meisje met de naam Belinda Rose. Josies leven staat op zijn kop. Ze heeft haar moeder al jaren niet gezien, maar zal haar moeten opsporen en ondervragen. In ongecompliceerde, meeslepende stijl geschreven.Lisa Regan is de auteur van de USA Today- en Wall Street Journal-bestsellerserie over detective Josie Quinn, waarvan wereldwijd ruim 2 miljoen exemplaren zijn verkocht. Regan is lid van Sisters in Crime, International Thriller Writers, The Crime Writers' Association en Mystery Writers of America.

Specificaties

Nederlands | 9789022596227 | 332 pagina's

Titel Haar moeders geheim : het meisje wordt al dertig jaar vermist. Ze heeft precies dezelfde naam als je moeder.
Auteur Lisa Regan
Instelling /TextCase, Deventer
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2022]
Overige gegevens 332 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Her mother's grave. - Bookouture, 2018
ISBN 9789022596227
PPN 436819260
Genre thriller
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Josie Quinn-serie
Boek

Josie Quinn-serie (2022-...)

vol. dl. 3
Uitgeleend
Lisa Regan