Omnibus
Boek

Omnibus 3 verhalen in 1 ([2022])/ tekst: Lizzy van Pelt, illustraties Anky Spoelstra

Drie verschillende verhalen voor eerste lezertjes. Eerste twee verhalen AVI-S en derde verhaal AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Klein formaat paperbackje, omnibus, getiteld 'Lol in lezen', bevat 'Ik zwem al', 'Word wat je wil!' (beide AVI-start) en 'Bal op straat' (AVI M3). De verhalen zijn in groot lettertype afgedrukt. De tekst wordt steeds omlijst met pastelkleurige, bij de tekst aansluitende illustraties. Er is bij de opmaak geen gebruikgemaakt van tekstblokken waardoor de tekst steeds doorloopt, ook wanneer dat niet bij het verhaal past. In het eerste verhaaltje spelen Mees en Saar in het zwembad. Het tweede verhaaltje gaat over Sep, die Nar wil worden en graag iedereen een beetje plaagt en aan het lachen maakt. Zo erg dat zijn vriendinnetje Fien voor hem een lolbroek en een grapjas maakt zodat Sep zich niet alleen gedraagd als een clown, maar er ook zo uit ziet. In het derde verhaal leren de kinderen dat het best gevaarlijk kan zijn om in een drukke stad met een bal te spelen. De illustraties zijn in pasteltinten en inclusief. Leuk oefenmateriaal voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789083158099 | 55 pagina's

Titel Omnibus : 3 verhalen in 1
Uniforme titel Ik zwem al! Word wat je wil! Bal op straat!
Auteur Lizzy van Pelt
Secundaire auteur Anky Spoelstra
Type materiaal Boek
Uitgave Riel : SpecialBooX, [2022]
Overige gegevens 55 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Bevat: Ik zwem al! - Zuid-Beijerland : SpecialBooX, 2015 ; Word wat je wil! - SpecialBooX, 2021 ; Bal op straat! - Zuid-Beijerland : SpecialBooX, 2015
ISBN 9789083158099
PPN 43681921X
Thematrefwoord Hofnarren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Lol in lezen!
Boek

Lol in lezen! (2015-...)

vol.
Uitgeleend
Lizzy van Pelt