Ik hou van je, mama
Boek

Ik hou van je, mama ([2022])/ tekst: Daisy Edwards, illustraties: Kathryn Inkson ; vertaling [uit het Engels]: Linda Beukers

Kleine beer trekt de wereld in op onderzoek. Samen met zijn mama kan hij in dit prentenboek alles aan. Ga jij met hem mee op avontuur? Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Kleine beer is dolgraag bij zijn mama. Hij wordt er blij van als ze samen naar buiten gaan om spannende avonturen te beleven. Samen in bomen klimmen, door het bos rennen en in de regen spelen. Als mama erbij is, kan kleine beer alles aan. Ze moedigt hem aan en geeft hem vertrouwen en 's nachts is er de veiligheid en warmte van het samen slapen. In dit stevige, kartonnen prentenboekje is in een vijftal spreads een warme, veilige relatie tussen kleine beer en zijn mama weergegeven, die voor veel jonge kinderen heel herkenbaar zal zijn. In laagdrempelig, maar niet persé eenvoudig taalgebruik wordt het verhaal neergezet. In iedere spread is een grote ronde uitsparing, waardoor de berenkop van mama gestoken kan worden. Deze kop is van achter als vingerpopje te bespelen en is uitgevoerd in knuffelbare stof. Hierdoor kan het verhaal ook een interactieve dimensie krijgen. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036644709

Titel Ik hou van je, mama
Auteur Daisy Edwards
Secundaire auteur Kathryn Inkson ; Linda Beukers
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2022]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 13 cm - met vingerpop
Annotatie Vertaling van: I love you, mummy. - Sywell : Igloo Books Ltd, (c)2022
ISBN 9789036644709
PPN 438052129
Thematrefwoord Moeder-kind relatie ; Ontdekkingen ; Dierenverhalen
Taal Nederlands