One-punch man. 03
Boek

One-punch man. 03 (December 2021)/ Yusuke Murata

Superheld Saitama, tot verveling gedoemd omdat hij elke vijand met één klap kan verslaan, zoekt een waardige tegenstander om zijn leven zin te geven. Manga. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Derde deel* van de serie 'One-puch man'. Saitama verslaat elke vijand met slechts een enkele dreun, en hij doet dit gewoon voor de lol. Maar erkenning zou fijn zijn, en hij is nog niet de bekende held die hij eigenlijk wil zijn. Samen met zijn voormalige vijand Genos, besluit hij daarom een speciale test te ondergaan. Zal hij nu eindelijk de erkenning krijgen, die hem toegang geeft tot de Heldenvereniging? Grappig bedoelde en tevens zeer gewelddadige avonturen van de kale superheld Saitama, die de wereld moet redden van slechteriken en monsters. De tekeningen zijn dynamisch getekend en uitgevoerd in zwart-wit. Deze parodie op Dragonball Z met elementen en sfeer uit Batman is flink over de top, wat precies de bedoeling is van de makers. De succesvolle anime die de boeken vrij nauwkeurig volgt, is te zien is op diverse streamingsdiensten. Komische Manga met brute gebeurtenissen, over helden. Engelstalige manga, te lezen van achter naar voren en van rechts naar links. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels | 9781421564616

Titel One-punch man. 03
Auteur Murata" Yusuke
Secundaire auteur ONE" ; John Werry
Type materiaal Boek
Editie Ninth printing;
Uitgave San Francisco : VIZ Media, December 2021
Overige gegevens 216 ongenummerde pagina's - zwart-wit illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaald uit het Japans - 1e druk Engelse uitgave: November 2015. - Oorspronkelijke Japanse uitgave: Tokyo : Shueisha, Inc., 2012 - Bevat: Punch 16 t/m Punch 20 ; Bonus Manga: Summer ; A new wind blows
ISBN 9781421564616
PPN 437992667
Genre stripverhaal - science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

One-punch man
Boek

One-punch man (2015-...)

Manga. Vanaf ca. 13 jaar

vol. 03
Uitgeleend
Yusuke Murata