One-punch man. 07
Boek

One-punch man. 07 (August 2022)/ Yusuke Murata

Superheld Saitama, tot verveling gedoemd omdat hij elke vijand met één klap kan verslaan, zoekt een waardige tegenstander om zijn leven zin te geven. Manga. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zevende deel* van de serie 'One-puch man'. Buitenaardse wezens hebben de aarde aangevallen en het ziet er heel slecht uit. Saitima besluit daarom om dit keer maar eens echt serieus te worden. Want wat zou er anders terecht komen de aarde? Samen met Genos en de hulp van zijn andere heldenvrienden gaat hij de verschrikkelijke strijd aan. Hierbij maken ze gebruik van een geniaal plan. Komische Manga die andere Manga en heldenseries op de hak neemt.Zoals gebruikelijk doen de fraaie, zwart/witte tekeningen met veel perspectief denken aan Dragonball Z met de sfeer uit Batman. Er zit wederom veel beweging in de zeer geslaagde tekeningen. De verhaallijn is grappig maar ook een beetje zwak. De anime die op deze serie gebaseerd is, is te zien is op diverse streamingdiensten. Met zijn gewelddadige gebeurtenissen die behoorlijk over de top zijn, geschikt voor liefhebbers van dit genre. Engelstalige manga, te lezen van achter naar voren en van rechts naar links. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels | 9781421585284

Titel One-punch man. 07
Auteur Murata" Yusuke
Secundaire auteur ONE" ; John Werry
Type materiaal Boek
Editie Fifth printing;
Uitgave San Francisco : VIZ Media, August 2022
Overige gegevens 216 ongenummerde pagina's - zwart-wit illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaald uit het Japans - 1e druk Engelse uitgave: July 2016. - Oorspronkelijke Japanse uitgave: Tokyo : Shueisha, Inc., 2012
ISBN 9781421585284
PPN 438091809
Genre stripverhaal - science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

One-punch man
Boek

One-punch man (2015-...)

Manga. Vanaf ca. 13 jaar

vol. 07
Uitgeleend
Yusuke Murata