Tokyo ghoul:re. Volume 3
Boek

Tokyo ghoul:re. Volume 3 (December 2021)/ Sui Ishida

Ghouls - wezens die tussen de mensen leven en daarop lijken - voeden zich met mensenvlees. Commission of Counter Ghoul is de enige organisatie die de Ghouls kan bestrijden. Manga. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Derde deel van de reeks 'Tokyo Ghoul:re'*. De strijd woedt voort waarbij de Ghoul hunters Urie, Mutsuki en Juuzou het opnemen tegen Big Madam, CCG tegen de Clowns en de Nutcracker en Haise Sasaki het opnemen tegen - one eye monster - Tokizawa. Door de introductie van een verscheidenheid aan nieuwe karakters is het een uitdaging ze uitelkaar te houden en voor welke anti Ghoulsquad ze vechten. Ondanks deze tekortkoming, leest dit deel als een klassieke anime aangenaam weg. Wie schuilt er achter Haise Sasaki? Hoeveel slachtoffers vallen er onder de verschillende squads Ghoul hunters? en lukt het de hoofdrolspelers het gevecht op hun voorwaarden te beslechten? Ervaar het in dit spannende meesterwerk van Ishida. De snel opeenvolgende actiescenes, zijn gestilleerde kunstzinnige vormgeving van zijn dark fantasy wereld met als backdrop setting - een(Hybrid)Ghouls infested - Tokyo zoals niemand hoopt dit ooit realiteit wordt. Engelstalige manga, te lezen van achter naar voren en van rechts naar links. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 9781421594989

Titel Tokyo ghoul:re. Volume 3
Auteur Sui Ishida
Secundaire auteur Joe Yamazaki
Type materiaal Boek
Editie Fifth printing;
Uitgave San Francisco, CA : VIZ Media, December 2021
Overige gegevens 218 ongenummerde pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaald uit het Japans - 1e druk Engelse uitgave: February 2018. - Oorspronkelijke Japanse uitgave: Tokyo : Shueisha Inc, 2014
ISBN 9781421594989
PPN 437993302
Genre stripverhaal - science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

Tokyo ghoul:re
Boek

Tokyo ghoul:re (2017-)

vol. 3
Uitgeleend
Sui Ishida