Tokyo ghoul:re. Volume 6
Boek

Tokyo ghoul:re. Volume 6 (November 2021)/ Sui Ishida

Ghouls - wezens die tussen de mensen leven en daarop lijken - voeden zich met mensenvlees. Commission of Counter Ghoul is de enige organisatie die de Ghouls kan bestrijden. Manga. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zesde deel van de reeks 'Tokyo Ghoul:re'*. De Commissie van Counter Ghoul is aangewezen de Ghouls te bestrijden. Ze zijn onophoudelijk bezig om de Ghouls de genadeklap te geven zoals bleek in de eerste vijf delen van deze dark fantasy Manga. Met de opkomst van the CCG en hun avonturen uit de inktpot van Maga meester Shui Ishida. Deel 6 is de beste tot nu toe. Dit deel onthult zoveel belangrijke (sub)plots waar de fans van deze serie lang op hebben moeten wachten. De vertelwijze van de auteur van zowel de protagnoisten alsook de antagonisten boeit dusdanig dat je meer dan ooit gaat inleven in deze veelzijdige personages. Je ontdekt meer en meer hoe alle individuele hoofd- en subrolspelers met elkaar verbonden zijn waardoor het verhaal veel meer tot bleoi komt, zoals het portreteren van de veldslag bij - the Rosewalds alles geïllustreerd in de typerende artistieke stylistische zwart-wit pennestreken van Isu. Zal Haise Sasaki ditmaal het onderspit delven of leeft hij voort. Engelstalige manga, te lezen van achter naar voren en van rechts naar links. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 9781421595016 | 216 pagina's

Titel Tokyo ghoul:re. Volume 6
Auteur Sui Ishida
Secundaire auteur Joe Yamazaki
Type materiaal Boek
Editie Fourth printing;
Uitgave San Francisco, CA : VIZ Media, November 2021
Overige gegevens 216 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaald uit het Japans - 1e druk Engelse uitgave: August 2018. - Oorspronkelijke Japanse uitgave: Tokyo : Shueisha Inc, 2014
ISBN 9781421595016
PPN 437993337
Genre stripverhaal - science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

Tokyo ghoul:re
Boek

Tokyo ghoul:re (2017-)

vol. 6
Uitgeleend
Sui Ishida