Tokyo ghoul:re. Volume 7
Boek

Tokyo ghoul:re. Volume 7 (December 2021)/ Sui Ishida

Ghouls - wezens die tussen de mensen leven en daarop lijken - voeden zich met mensenvlees. Commission of Counter Ghoul is de enige organisatie die de Ghouls kan bestrijden. Manga. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zevende deel van de reeks 'Tokyo Ghoul:re'* geillustreerd door de meester hemzelf Shui Ishida wordt de lezer meegenomen in de diepere achtergrond van Haise en hoe hij verteert wordt door zijn duistere innerlijk. Centraal staat de Aeori-boom die met name een belangrijk Ghoul wil bevrijden uit hun gevangenis die op zijn beurt Haise/Kaneki in zijn macht probeert te krijgen. Dit verhaal zit bol van pogingen tot verraad, bloederige gevechten tussen de CCG en Ghouls en een plot waarbij de lezer in verwarring wordt gebracht over de interne ruzies tussen Haise en Kaneki. Blijft Haise loyaal aan de CCG, welke rol speelt zijn mentor Kisho hierin? of wordt hij voorgoed een moordlustige Ghoul? Ervaar het in dit wederom gitzwarte getinte manga fantasy die zich wederom afspeelt in een fictief futuristisch ogende metropool - Tokyo - vol met Ghouls, halfbroedsels en mensen die een normale leven proberen te leiden. Deel 7 is uiteraard een must have voor elke trouwe Tokyo Ghoul - Ishida Manga fan. Engelstalige manga, te lezen van achter naar voren en van rechts naar links. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 9781421595023 | 240 pagina's

Titel Tokyo ghoul:re. Volume 7
Auteur Sui Ishida
Secundaire auteur Joe Yamazaki
Type materiaal Boek
Editie Fourth printing;
Uitgave San Francisco, CA : VIZ Media, December 2021
Overige gegevens 240 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaald uit het Japans - 1e druk Engelse uitgave: October 2018. - Oorspronkelijke Japanse uitgave: Tokyo : Shueisha Inc, 2014
ISBN 9781421595023
PPN 437993345
Genre stripverhaal - science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

Tokyo ghoul:re
Boek

Tokyo ghoul:re (2017-)

vol. 7
Uitgeleend
Sui Ishida