Rozet is op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei 2024) gesloten
Tokyo ghoul:re. Volume 8
Boek

Tokyo ghoul:re. Volume 8 (November 2021)/ Sui Ishida

Ghouls - wezens die tussen de mensen leven en daarop lijken - voeden zich met mensenvlees. Commission of Counter Ghoul is de enige organisatie die de Ghouls kan bestrijden. Manga. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Achtste deel van de reeks 'Tokyo Ghoul:re'*. De strijd tussen CCG en Aogiri Tree gaat op meerdere fronten voort. De lezer wordt meegenomen in meerdere - side plots - waarbij o.a. de ware identiteit van The One Eyed King wordt onthuld. Waar in de vorige deel de mentor van Haise - Arima - het fundament legt voor een opkomend gevecht met Haise/Kaneki, vindt dit gevecht nu plaats. Hoe zal dit eindigen? Een verdere plottwist geeft ons een nieuwe inkijk in de CCG. Waren de Ghouls al die tijd in controle over hen? of...Lees het verhaal van Marude en ontdek het geheim wat inslaat als een bom. De strijd tussen Ghouls en mensen neemt een bijzondere wending, blijft er oorlog of komen er vredesonderhandelingen? Opnieuw zal de trouwe Tokyo Ghoul fan niet worden teleurgesteld. De nieuwe onthullingen en bloederige gevechten ingekleurd tegen een futuristische achtergrond van Tokyo houdt de spanningsboog strak. Het blijft lastig om het verhaallijn te volgen door veel paralelle subplots, echter wordt dat meer dan goed gemaakt door zijn meesterlijke illustraties en - storytelling. Engelstalige manga, te lezen van achter naar voren en van rechts naar links. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 9781421595030 | 217 pagina's

Titel Tokyo ghoul:re. Volume 8
Auteur Sui Ishida
Secundaire auteur Joe Yamazaki
Afbeeldingen
Type materiaal Boek
Editie Third printing;
Uitgave San Francisco, CA : VIZ Media, November 2021
Overige gegevens 217 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaald uit het Japans - 1e druk Engelse uitgave: December 2018. - Oorspronkelijke Japanse uitgave: Tokyo : Shueisha Inc, 2014
ISBN 9781421595030
PPN 437993353
Genre stripverhaal - science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

Tokyo ghoul:re
Boek

Tokyo ghoul:re (2017-)

vol. 8
Uitgeleend
Sui Ishida