De lijn
Boek

De lijn een nieuwe manier van leven met de wijsheid van de Akasha kronieken ([2022])/ Ashley Wood & Ben Wood, vertaling [uit het Engels] Linda Jansen

Spirituele gids voor het vinden van toegang tot de Akasha kronieken, een energetische geschiedenis van alle zielen die ooit op aarde hebben geleefd, door het activeren van de energetische Lijn in het lichaam.

Aanwezigheid

Recensie

Een spirituele gids voor het vinden van toegang tot de Akasha kronieken, een complete energetische geschiedenis van iedere ziel die ooit op aarde heeft geleefd. Ashley Wood onthult hoe je op een eenvoudige manier toegang krijgt tot de Akasha kronieken via de energetische Lijn die door het lichaam loopt, van de kruin tot aan de voeten. De Lijn biedt toegang tot de kronieken en geeft boodschappen door die precies de informatie bevatten die de ontvanger op dat moment nodig heeft om de beste versie van zichzelf te worden. Ashley Wood helpt met het activeren van de Lijn met oefeningen en praktijkvoorbeelden, om zo te komen tot een diepe verbinding met de ziel en authentieke zelfliefde. 'De Lijn' is persoonlijk en warm geschreven, met veel gebruik van spiritueel jargon. Enkel voor lezers met verregaande interesse in een alternatieve, spiritueel-energetische benadering van lichaam en geest. Ashley Wood is de host van de podcast The Line en oprichter van A Line Within, een platform dat mensen helpt toegang te vinden tot hun Akasha kronieken. Ze schreef dit boek samen met haar man Ben Wood.

Specificaties

Nederlands | 9789020219265 | 224 pagina's

Titel De lijn : een nieuwe manier van leven met de wijsheid van de Akasha kronieken
Auteur Ashley Wood
Secundaire auteur Ben Wood ; Linda Jansen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : AnkhHermes, [2022]
Overige gegevens 224 pagina's - 22 cm
ISBN 9789020219265
PPN 435582054
Rubriekscode 420.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kosmisch bewustzijn ; Holisme ; Kosmisch bewustzijn
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Kosmisch bewustzijn