Gonnie & vriendjes in ganzenpas
Boek

Gonnie & vriendjes in ganzenpas een flapjesboek (2023)/ Olivier Dunrea

Gansje Gonnie en haar vriendjes laten zien waar ze wonen, wat voor weer het is, welke kleur ze hebben en welke dieren ze allemaal kennen. Groot, vierkant kartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties en veel flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Gansje Gonnie bestond in 2014 tien jaar en daarom mocht een feesteditie niet ontbreken. In deze grote kartonnen uitgave worden het kleine gansje Gonnie met haar knalrode laarsjes en al haar vriendjes nog eens voorgesteld. Daarbij komen ook diverse kleuren, cijfers, tegenstellingen en dierengeluiden aan de orde. Kortom een leuk en leerzaam peuterboek dat voorzien is van maar liefst 42 stevige flapjes, die door hun stevigheid ook geschikt zijn voor bibliotheekgebruik. Meestal staat links een grote tekening, omgeven door veel wit met een twee- tot vierregelige tekst. Rechts staan twee tot zes kleinere tekeningen verspreid over de pagina, voorzien van flapjes. Met de QR-code op de achterkant kan allerlei extra's over Gonnie & haar vriendjes worden bekeken. Op het gewatteerde omslag met afgeronde hoeken staat Gonnie met al haar vriendjes. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 1,5 jaar, hoewel het voor hen wel een wat lastig hanteerbaar boek is door het grote formaat en het gewicht.

Specificaties

Nederlands | 9789025756154

Titel Gonnie & vriendjes in ganzenpas : een flapjesboek
Uniforme titel Gonnie en vriendjes in ganzenpas
Auteur Olivier Dunrea
Type materiaal Boek
Editie Negende druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2023
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - 1e druk Nederlandse uitgave: 2014. - Oorspronkelijke Engelse uitgave: New York : Houghton Mifflin Harcourt, (c)2014
ISBN 9789025756154
PPN 438137159
Thematrefwoord Vriendschap ; Kleuren ; Tellen ; Tegenstellingen ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands