Mirabelle has a bad day
Boek

Mirabelle has a bad day (2021)/ Harriet Muncaster, illustrated by Mike Love, based on original artwork by Harriet Muncaster

Mirabelle is half fee en half heks, en dat leidt nog wel eens tot problemen. Haar drankje mislukt en haar bezem en haar draakje keren zich tegen haar. Komt dat nog wel goed? Vrolijk jeugderhaal vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Mirabelle heeft niet de allerbeste dag. Het begint al wanneer ze wakker wordt met paars slijm tussen haar haren. Dat was een mislukt toverdrankje waar ze per ongeluk bovenop in slaap is gevallen. Daarna lijkt het alsof er steeds meer mis gaat. Kan haar dag nog tot een goed einde komen? En misschien nog belangrijker: lukt het haar om dat mooie glitterhaar te krijgen waar ze zo op gehoopt had? Engels jeugdboek uit een reeks over een meisje dat half fee en half heks is. Een vlot en goed te volgen jeugdverhaal met bijpassende illustraties in grijze en paarse tinten. De letters zijn iets groter dan normaal zodat het makkelijk lezen is voor jonge en beginnende lezers. Onderdeel van een reeks*, prima los te lezen. Achterin vind je een puzzel, een quiz en een heerlijk magisch cake-recept. Voorin staan extra tekeningen, karakterbeschrijvingen en wordt de winnaar genoemd van een wedstrijd. Deze winnaar doet ook mee in het verhaal. Mirabelle is de magische nicht van 'Isadora Moon' uit een soortgelijke reeks van dezelfde schrijfster. Vrolijk en goed te volgen verhaal, vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Engels | 9780192777553 | 101 pagina's

Titel Mirabelle has a bad day
Auteur Harriet Muncaster
Secundaire auteur Mike Love
Type materiaal Boek
Uitgave Oxford : Oxford University Press, 2021
Overige gegevens 101 pagina's - illustraties - 19 cm
Annotatie Bovenaan titelpagina: From the world of Isadora Moon
ISBN 9780192777553
PPN 437841251
Thematrefwoord Heksen ; Toveren
Taal Engels