Winde Wildeling en het moerasmonster
Boek

Winde Wildeling en het moerasmonster (2023)/ Gill Lewis, met tekeningen van Rebecca Bagley ; vertaling [uit het Engels]: Johanna Rijnbergen

Willow ontmoet een groepje kinderen, dat zich de Wild Things noemt. Zij wonen in het bos, volgens hen is het er erg gevaarlijk. Er leven zelfs monsters! Ze nemen Willow mee op avontuur. Met illustraties in kleur. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend en sprookjesachtig jeugdverhaal over een dappere jonge avonturierster in een mysterieuze Wildernis. Er gebeuren vreemde dingen in de Wildernis die achter de tuin van Winde begint. Er bevinden zich daar dingen waarvan ze nooit had durven dromen: geheimen en schaduwen, een heks... en zelfs een Monster. Dapper betreedt Winde met haar hond Snuf de Wildernis. Als ze de Wildelingen ontmoet, weet ze dat ze nooit meer dezelfde zal zijn. 'Wilde Wildeling en het moerasmonster' is fantasievol en spannend geschreven. Met sfeervolle, vrolijke tekeningen in zwart-wit en groentinten. Voor avontuurlijke lezers vanaf ca. 10 jaar. Gill Lewis is een Britse dierenarts en kinderboekenschrijfster. Haar romans zijn in meer dan twintig talen vertaald.

Specificaties

Nederlands | 9789047714972 | 142 pagina's

Titel Winde Wildeling en het moerasmonster
Uniforme titel Winde Wildeling
Auteur Gill Lewis
Secundaire auteur Rebecca Bagley ; Johanna Rijnbergen
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, 2023
Overige gegevens 142 pagina's - gekleurde illustraties, kaart - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Willow Wildthing and the Swamp Monster. - Oxford : Oxford University Press, (c)2020
ISBN 9789047714972
PPN 437523365
Genre avonturenroman - sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Vriendschap ; Fantasie ; Bossen
Taal Nederlands