Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
De prinses steelt de show
Boek

De prinses steelt de show ([2023])/ Tanja Voosen, met illustraties van Clara Vath ; vertaald uit het Duits door Pieter Streutker

Romy's rol in een toneelstuk zet Kirstens leven weer totaal op zijn kop. Ook Luis gedraagt zich ineens vreemd. Dan worden er kostuums aan flarden gescheurd en vallen er gewonden tijdens de repetities. Wie zit hierachter? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuw boek uit de serie 'M.A.G.I.E*'. Romy, de ondergedoken prinses uit Marabel, moet nog langer bij Kirsten thuis blijven. Kirsten is blij dat ze haar nieuwe vriendin bij zich kan houden, maar Romy's rol in een toneelstuk zet Kirstens leven weer totaal op zijn kop. Ook haar beste vriend Luis gedraagt zich ineens vreemd. Zijn dat nou haar beste vrienden? Zo wil Kirsten niets met dat toneelstuk te maken hebben. Maar dan worden er kostuums aan flarden gescheurd en vallen er gewonden tijdens repetities. Wie zit hierachter? En wat heeft die nare Serafina ermee te maken? Kirsten, Romy en Luis moeten alles op alles zetten om de opvoering te redden en de dader te pakken. In hedendaagse en vlotte stijl geschreven. Met een kleine zwart-witillustratie aan het begin van ieder hoofdstuk. Vanaf ca. 10 jaar. Tanja Voosen (1989) is een Duitse auteur. Ze schreef meerdere boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789000386192 | 207 pagina's

Titel De prinses steelt de show
Auteur Tanja Voosen
Secundaire auteur Clara Vath ; Pieter Streutker
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, [2023]
Overige gegevens 207 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Das Chaos trägt Kröne. - Würzburg : Arena Verlag GmbH, (c)2022. - (M.A.G.I.K.)
ISBN 9789000386192
PPN 437786714
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Sprookjesprinsessen ; Magie ; Toneelspelen ; vandalisme
Taal Nederlands

Relaties/Serie

M.A.G.I.E.
Boek

M.A.G.I.E. (2022-...)

vol. 2
Uitgeleend
Tanja Voosen