Lola, de voetbalster
Boek

Lola, de voetbalster ([2022])/ Marie Nollet, Renaud Collin, eindredactie: Els Vriens & Mélanie Cornez

Lola wil dolgraag voetballen, maar er is geen meisjesteam in haar buurt. In plaats daarvan stuurt haar moeder haar op dansles. Lukt het Lola met een beetje creativiteit tóch om haar droom waar te maken? Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een prentenboek over wilskracht, doorzettingsvermogen en de creativiteit om je dromen waar te maken. Lola wil heel graag voetballen, maar er is geen meisjesploeg in de buurt. Op aandringen van haar moeder gaat ze dan maar op dansles. Als ze een optreden moeten geven, krijgt Lola een geniaal idee: ze bedenkt een dansje met een bal. De andere danseresjes doen ook mee, en ineens heeft Lola een ploeg gevonden!'Lola, de voetbalster' is in begrijpelijke taal en zachtaardig geschreven, met korte tekstfragmenten naast paginagrote stripachtige illustraties in warme kleuren. Met een QR-code die leidt naar een tekenfilmpje van het verhaal. Vanaf ca. 6 jaar. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Leesknuffel*'.

Specificaties

Nederlands | 9789464452075 | 29 pagina's

Titel Lola, de voetbalster
Auteur Marie Nollet
Secundaire auteur Renaud Collin ; Liesbeth Talboom ; Els Vriens
Type materiaal Boek
Uitgave Averbode : Uitgeverij Averbode, [2022]
Overige gegevens 29 pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Vertaling uit het Frans. - Vertaling Liesbeth Talboom - Tekst Marie Nollet, illustraties Renaud Collin - Op omslag: Met QR code met tekenfilm
ISBN 9789464452075
PPN 437909778
Genre sport
Thematrefwoord Voetbal ; Ballet
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Leesknuffel
Boek

Leesknuffel (2006-...)

vol. oktober 2022
Uitgeleend