De Spectaculairen en de goddelijke minnares
Boek

De Spectaculairen en de goddelijke minnares (juli 2022)/ op scenario van Régis Hautière, getekend door Arnaud Poitevin ; en inkleuring van Christophe Bouchard ; vertaling [uit het Frans] Remco Koning

De heldhaftige illusionisten van het Cabaret der Schaduwen moeten zien te voorkomen dat iemand theaterlegende Sarah Bernhardt kwaad aandoet. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een historisch stripavontuur over illusionisten en heldendom in het Frankrijk van het begin van de 20e eeuw. Professor Pipolet wordt gevraagd om zijn goede vriendin, de theaterlegende Sarah Bernhardt, te beschermen. Sarah ontving meerdere dreigbrieven en iemand lijkt het op haar gemunt te hebben. Pipolet roept de leden van het Cabaret der Schaduwen bijeen. Het gezelschap van illusionisten reist met Sarah mee van Parijs naar Bretagne. Onderweg moeten zij de aanslagen op Sarahs leven zien te voorkomen. Gelukkig kunnen ze gebruikmaken van de vele uitvindingen van professor Pipolet. Met veel humor geschreven. Ballonstrip met sfeervol gekleurde, cartooneske illustraties in een zeer levendige stijl. Geschikt voor lezers vanaf ca. 11 jaar.Régis Hautière (Bretagne, 1969) is een Franse scenarioschrijver en stripscenarist. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.Het boek maakt deel uit van de serie: 'De Spectaculairen'*.

Specificaties

Nederlands | 9789463069519 | 55 pagina's

Titel De Spectaculairen en de goddelijke minnares
Uniforme titel De goddelijke minnares
Auteur Arnaud Poitevin
Secundaire auteur Régis Hautière ; Christophe Bouchard ; Remco Koning
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester, juli 2022
Overige gegevens 55 pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Rugtitel: De goddelijke minnares - Oorspronkelijke Franse uitgave: Paris : Rue des Sèvres. - (c)2017. - (Une aventure des Spectaculaires ; 2)
ISBN 9789463069519
PPN 437824284
Genre stripverhaal - avonturenroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Spectaculairen
Boek

De Spectaculairen (2022-...)

vol. 2
Uitgeleend
Arnaud Poitevin