Leven in crescendo
Boek

Leven in crescendo je belangrijkste bijdrage ligt nog voor je ([2022])/ Stephen R. Covey en Cynthia Covey Haller, vertaald [uit het Engels] door Tosca Weijers

Persoonlijk getinte bespiegelingen van de beroemde Amerikaanse schrijver (1932-2012) en zijn dochter op de crescendo-mentaliteit: het idee dat het in elke levensfase, ook op latere leeftijd, mogelijk is om meer te leren, zingeving te vinden en bij te dragen aan het leven van anderen.

Aanwezigheid

Recensie

Een onderhoudend boek over zingeving in verschillende levensfasen, met name op latere leeftijd. Het motto van schrijver en zakenman Stephen Covey was: 'Leef je leven in crescendo, niet in diminuendo'. Covey geloofde dat de mens met de crescendo-mentaliteit altijd vooruit kan blijven kijken en kan blijven groeien, in verschillende levensfases en -omstandigheden. Door alles wat je hebt - tijd, talent, geld en invloed - in te zetten om het leven te verrijken, is het mogelijk een bijdrage leveren die nog ver na de dood zal doorklinken. Covey en zijn dochter Cynthia steken de lezer een hart onder de riem en geven richting aan een leven dat alsmaar beter wordt. 'Leven in crescendo' is helder, invoelend en toegankelijk geschreven, met persoonlijke passages. Stephen R. Covey (1932-2012) was een wereldberoemde Amerikaanse schrijver, bekend van onder meer de bestseller 'The Seven Habits of Highly Effective People'. Dit boek werd na zijn dood voltooid door zijn dochter Cynthia Covey Haller.

Specificaties

Nederlands | 9789047016748 | 301 pagina's

Titel Leven in crescendo : je belangrijkste bijdrage ligt nog voor je
Auteur Stephen R. Covey
Secundaire auteur Cynthia Covey Haller ; Tosca Weijers
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Business Contact, [2022]
Overige gegevens 301 pagina's - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Live life in crescendo. - New York : Simon & Schuster, Inc., (c)2022
ISBN 9789047016748
PPN 436692554
Rubriekscode 416.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zingeving; Ouderdom ; Zelfverwerkelijking; Ouderdom
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zingeving