Azië
Boek

Azië ([2022])/ Liz Gogerly, met illustraties van Victor Beuren ; vertaling [uit het Engels]: Kirsten Verhagen ; redactie: Aline Ulehake en Nele Declercq

Lees alles over de geschiedenis, gebouwen en bezienswaardigheden van de belangrijkste Aziatische steden. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Een informatief boekje over bijzondere eigenschappen van grote steden in Azië, waaronder Beijing, Jakarta en Dubai. Welke Aziatische stad heeft het hoogste gebouw? Het lekkerste eten? Of de drukste metro? De lezer leert over recordbrekende gebouwen en historische monumenten die deze steden zo bijzonder maken, en krijgt tips voor spannende dingen om te doen, bijzondere plaatsen om te bezoeken en lekkernijen om te eten. 'Azië' is duidelijk, informatief en op luchtige toon geschreven en zit vol interessante weetjes en feiten. Met een kaart, een trefwoordenlijst achterin het boek en gedetailleerde, kleurrijke illustraties. Geschikt voor nieuwsgierige en onderzoekende lezers vanaf ca. 10 jaar.Liz Gogerly was vroeger lerares en schrijft nu informatieve boeken voor kinderen. Ze is gespecialiseerd in geschiedenis. Victor Beuren heeft al meerdere prijzen gewonnen voor zijn illustraties en werkte eerder als artdirector in de reclamewereld.Het boek maakt deel uit van de serie: 'Wereldsteden'.

Specificaties

Nederlands | 9789464390957 | 48 pagina's

Titel Azië
Auteur Liz Gogerly
Secundaire auteur Victor Beuren ; Kirsten Verhagen ; Aline Ulehake
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2022]
Overige gegevens 48 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Asia. - The Watts Publishing Group, (c)2021. - (Cities of the world)
ISBN 9789464390957
PPN 436170833
Rubriekscode Azië 991
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Steden; Azië
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Azië, Steden

Relaties/Serie

Wereldsteden
Boek

Wereldsteden (2022-...)

vol.
Uitgeleend
Liz Gogerly