Duinafslag
Boek

Duinafslag wat als één verkeerde beslissing ervoor zorgt dat het verleden het heden blijft? (september 2022)/ Ryanne Veldkamp

Een vrouw vertrekt voor een maand naar Ameland en ontmoet op de boot een leuke man. Ze hebben meteen een klik, maar hij wil niet aan een relatie beginnen omdat hij zichzelf niet vertrouwt na een fout in het verleden. Zal de vonk toch overslaan?

Aanwezigheid

Recensie

Een romantisch verhaal over een vrouw die een vakantie naar Ameland van haar moeder cadeau krijgt, en op de boot onderweg een man ontmoet.Esmee heeft in eerste instantie niet veel zin in haar eentje naar Ameland te gaan gedurende een maand, maar als ze Finn ontmoet hebben de twee meteen een klik. Esmee is blij iemand op het eiland te kennen, en als ze samen een huis gaan opknappen springt de vonk nog meer over. Finn doet echter niet aan verliefd worden, omdat hij zichzelf niet vertrouwt nadat hij een onvergeeflijke fout heeft gemaakt in het verleden. Toch kan Esmee haar gevoelens niet onderdrukken... In vlotte, zeer toegankelijke stijl geschreven. Ryanne Veldkamp (1992) is een Nederlandse auteur.

Specificaties

Nederlands | 9789083081687 | 279 pagina's

Titel Duinafslag : wat als één verkeerde beslissing ervoor zorgt dat het verleden het heden blijft?
Auteur Ryanne Veldkamp
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Heerenveen] : Uitgeverij Hartklopper, september 2022
Overige gegevens 279 pagina's - 21 cm
ISBN 9789083081687
PPN 437209008
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Ameland
Taal Nederlands