Uit as herrezen
Boek

Uit as herrezen ([2022])/ Valentijn Ringelberg, illustraties binnenwerk: Thomas Philip Acid ; correctie: Jeannette van Schaik

Na haar ontsnapping uit Fulsur Piek is het Phaun gelukt om terug te keren naar het Wederwoud. Maar haar thuiskomst blijkt allesbehalve waar ze op had gehoopt, en ze moet opnieuw op reis om de Raad van Vha'Rymn te verslaan. Vanaf 15 jaar.

Recensie

Een young adult fantasyverhaal uit de serie 'De Raad van Vha'Rymn'. Na haar ontsnapping uit Fulsur Piek is het Phaun gelukt om terug te keren naar het Wederwoud. Haar thuiskomst wordt niet waar ze op had gehoopt als het spaak loopt tussen Phaun en haar schoonzus Noova en ze de consequenties van hun acties onder ogen moeten zien. De dreiging van de Raad van Vha'Rymn ligt echter op de loer, dus moet ze opnieuw aan een reis beginnen die haar innerlijke kracht als Vhéi op de proef zal stellen. Zal Phaun er in slagen om de volken van Vha'Rhymn te verenigen? In dramatische en meeslepende stijl geschreven. Voor lezers vanaf 15 jaar. Met kaart.'Uit as herrezen' is het vervolg op 'Voorbij het Wederwoud*' en 'Als het duister roept**' en tevens het vijfde boek in zijn zesdelige boekenserie 'De Raad van Vha'Rymn'.

Specificaties

Nederlands | 9789083189055 | 360 pagina's

Titel Uit as herrezen
Auteur Valentijn Ringelberg
Secundaire auteur Thomas Philip Acid ; Jeannette van Schaik
Type materiaal Boek
Uitgave [Alkmaar] : CauldronBooks, [2022]
Overige gegevens 360 pagina's - kaart - 23 cm
ISBN 9789083189055
PPN 435376020
Genre science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Raad van Vha'Rhymn
Boek

De Raad van Vha'Rhymn (2020...)

vol. bk. 2
Uitgeleend
Valentijn Ringelberg