Kattenkwaad
Boek

Kattenkwaad 3 vrolijke verhalen ([2023])/ Anna Taube, illustraties Elke Broska ; Nederlandse vertaling [uit het Duits] en bewerking: Elles van Roosmalen

Drie verhalen over katten. Katertje Pim stapt per ongeluk in de trein en moet weer thuis zien te komen. Lars blijkt allergisch als poes Sokje in huis komt. En kater Paul wordt gevraagd voor een kattenband. Met gekleurde illustraties. AVI-M3. Vanaf 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een verhalenbundel met drie vrolijke verhalen over katten.Katertje Pim stapt per ongeluk in de trein en moet weer thuis zien te komen. Poes Sokje moet misschien weg, omdat haar baasje Lars allergisch blijkt te zijn. Kan Lars alsnog een plan verzinnen? Tot slot is er kater Paul, die gek is op muziek. Hij swingt meestal op eigen vensterbank, maar wordt op een dag gevraagd voor een kattenband, als hij durft tenminste... Vriendelijk en zacht geschreven, met bijpassende gekleurde illustraties. De zwarte tekst wordt voorgelezen en de gekleurde tekst leest het kind zelf. AVI-M3. Vanaf 6 jaar. Anna Taube (1976) is een wereldberoemde Duitse auteur. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven.Het boek maakt deel uit van de serie: 'Samen lezen met Kluitman*'.

Specificaties

Nederlands | 9789020672510 | 56 pagina's

Titel Kattenkwaad : 3 vrolijke verhalen
Auteur Anna Taube
Secundaire auteur Elke Broska ; Elles van Roosmalen
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2023]
Overige gegevens 56 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Katzengeschichten. - Bindlach : Loewe Verlag GmbH, (c)2014
ISBN 9789020672510
PPN 437523462
Genre dierenleven - verhalenbundel
Thematrefwoord Katten ; Samenleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Samen lezen met Kluitman
Boek

Samen lezen met Kluitman (2023-...)

vol.
Uitgeleend