Gesmolten
Boek

Gesmolten een liefdesgeschiedenis : roman (november 2022)/ Oswald Schwirtz, redactie Pauline Durlacher en Jacqueline Reit

Een jongeman organiseert een feest voor de thuiskomst van zijn beste vriend, die een jaar in Californië heeft gestudeerd. De week voor zijn terugkeer maken ze samen een huttentocht in de bergen, waar blijkt dat er meer gevoelens in het spel zijn dan enkel vriendschap.

Aanwezigheid

Recensie

Een liefdesroman over de kruispunten in het leven, keuzes en consequenties en een onontkoombare liefde. Rafaël de Soete staat op het punt terug te keren na een studiejaar aan de Universiteit van Californië. Zijn beste vriend Daniël heeft een feestje voor zijn thuiskomst georganiseerd, maar eerst maken ze samen een huttentocht in de Californische bergen. Daniël is nog nooit zo gelukkig geweest. Als hij met Raaf is, vergeet hij wie hij eigenlijk moet worden. Hij droomt van een toekomst samen met Raaf, ver weg van de gebaande paden. Op de laatste dag van de wandeltocht vertelt Raaf dat hij een meisje heeft ontmoet. Hij noemt haar 'zijn vriendin'. Daniël is overdonderd door het bericht. Het feestje, twee dagen later, wordt een beproeving. 'Gesmolten' is geschreven in een soepele, zachte stijl, dicht op de huid. Oswald Schwirtz (1962) woont en werkt in Amsterdam, is entrepreneur, fotograaf en schrijver. 'Gesmolten' is zijn debuutroman.

Specificaties

Nederlands | 9789464376432 | 391 pagina's

Titel Gesmolten : een liefdesgeschiedenis : roman
Auteur Oswald Schwirtz
Secundaire auteur Pauline Durlacher ; Jacqueline Reit
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amsterdam] : Cumulus uitgeverij, november 2022
Overige gegevens 391 pagina's - 21 cm
ISBN 9789464376432
PPN 438229606
Thematrefwoord Vriendschap ; Liefde ; Homoseksualiteit ; Californie
Taal Nederlands