Intuitief eten voor elke dag
Boek

Intuitief eten voor elke dag 365 dagelijkse oefeningen & inspiraties om weer plezier in eten te krijgen (september 2022)/ Evelyn Tribole, vertaling [uit het Engels]: Jolanda Jongedijk/Vitataal ; redactie: Vitataal, Femke Buwalda, Marijke Berkenpas

Praktische gids met dagelijkse oefeningen voor het creëren van een gezonde levensstijl, gebaseerd op de principes van intuïtief eten.

Aanwezigheid

Recensie

Praktische gids met dagelijkse oefeningen voor het creëren van een gezonde levensstijl, gebaseerd op de principes van intuïtief eten. Intuïtief eten is een levensveranderende weg naar een gezonde relatie met eten, emoties, geest en lichaam, stelt diëtiste Evelyn Tribole. Ze biedt een praktische introductie op dit principe en loodst de lezer door een wereld die doordrenkt is de dieetcultuur. Met dagelijkse praktische oefeningen om te leren verbinding te maken met het lichaam, dankbaarheid te voelen voor verschillende aspecten van voeding door middel van maaltijdmeditaties en om mentale, emotionele en fysieke gezondheid te versterken door grenzen aan te geven. 'Intuïtief eten voor elke dag' is begrijpelijk geschreven op heldere, maar ook zachte toon. Met enkele kleine illustraties in kleur. Evelyn Tribole (1959) is een Amerikaanse auteur. Ze schreef enkele boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789090361529 | 398 pagina's

Titel Intuitief eten voor elke dag : 365 dagelijkse oefeningen & inspiraties om weer plezier in eten te krijgen
Auteur Evelyn Tribole
Instelling /Vitataal, Feerwerd ; /I'm a Foodie
Secundaire auteur Jolanda Jongedijk ; Femke Buwalda ; Marijke Berkenpas
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Amsterdam] : I'm a Foodie Publishing, september 2022
Overige gegevens 398 pagina's - illustraties - 18 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789090361529
PPN 436228416
Rubriekscode 628.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Gezonde voeding; Leefstijlen ; Afslanken; Psychologische aspecten ; Voedingsleer
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Afslanken