Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
En nu mijn bad uit!
Boek

En nu mijn bad uit! (2022)/ Britta Teckentrup, vertaling [uit het Engels]: J.H. Gever

Olifant Ellie geniet lekker van haar bad. Maar dan plonst het ene na het andere dier erbij. Kun jij Ellie helpen de dieren uit bad te jagen? Prentenboek met kleurrijke illustraties in gemengde techniek en interactieve elementen. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Olifant Ellie geniet lekker met haar badeendje van haar bad. Maar dan wordt de rust verstoord: het ene na het andere dier plonst erbij. Met ten slotte de muis (met zwembandje) is het bad echt te vol! Maar Ellie weet wel hoe ze iedereen eruit kan krijgen! De lezer wordt aangespoord golven te maken door het boek te schudden en van links naar recht te bewegen. En inderdaad, bij omslaan zijn vervolgens grote golven zichtbaar op de hardkartonnen, glanzende pagina's. De dieren zijn kleurig neergezet in met vetkrijt ingekleurde en collages. Ook wordt de lezer aangemoedigd hard te roepen om Ellie te helpen de dieren weg te krijgen. Deze interactieve elementen maken het voorlezen tot een succes, zowel individueel als in een groepje. De auteur/illustratrice maakte al meerdere geslaagde prentenboeken voor peuters/kleuters. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025776893

Titel En nu mijn bad uit!
Auteur Britta Teckentrup
Secundaire auteur J.H. Gever
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2022
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: 2015 - Vertaling van: Get out of my bath! - London : Nosy Crow Ltd, (c)2015
ISBN 9789025776893
PPN 437367258
Thematrefwoord Baden (werkwoord) ; Stapelverhalen
Taal Nederlands