Op de markt
Boek

Op de markt ([2022])/ Ingela P. Arrhenius

Draai aan de schijven en zoek het voorwerp! Zie jij in welke kraam het ligt? Hardkartonnen prentenboek met zoekplaten. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Groot, hardkartonnen zoekboek met aan de zijkanten op drie plaatsen twee draaibare schijven, waarmee gerichte zoekopdrachten kunnen worden uitgevoerd. Door te draaien kunnen steeds voorwerpen (bovenste draaischijf) en kleuren (onderste draaischijf) worden gecombineerd. Het betreffende voorwerp moet vervolgens teruggevonden worden op de grote overzichtsplaten. De platen tonen vijf verschillende marktkramen: de groenteboer, kruidenier, bakker, visboer en de bloemenverkoper. Los van de genoemde opdrachten valt er nog veel meer te zoeken en te benoemen. Omdat de afbeelding vrij vol is, en het afgebeelde item in grootte en vorm varieert, is het soms een uitdaging deze te vinden. De manier van afbeelden is sterk gestileerd en herkenbaar van de hand van de populaire Zweedse illustratrice. De aantrekkelijke, kleurrijke zoekplaten nodigen uit om goed te kijken. In een kolom aan de zijkant staan enkele regels tekst over elk van de kramen en korte instructies bij het zoekspel. Educatieve uitgave voor kinderen vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002277306

Titel Op de markt
Uniforme titel Mijn eerste zoekboek: Op de markt
Auteur Ingela P. Arrhenius
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Oogappel, [2022]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaald uit het Frans - Rugtitel: Mijn eerste zoekboek: Op de markt - Vertaling van: Au petit marché. - Toulouse Cedex : Éditions Milan, (c)2019
ISBN 9789002277306
PPN 437986764
Thematrefwoord Markten ; Zoekboeken
Taal Nederlands