Het geheim van de waaier
Boek

Het geheim van de waaier (oktober 2022)/ Serena Blasco, vertaling [uit het Frans]: Dieter van Tilburgh

Enola Holmes krijgt van een vrouw een verborgen boodschap waarin ze om hulp vraagt: ze is ontvoerd en tegen haar wil uitgehuwelijkt. Tijdens haar onderzoek om het mysterie te ontrafelen komt Enola een andere detective tegen: haar broer Sherlock! Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuw deel uit de serie: 'De onderzoeken van Enola Holmes'.Londen, mei 1889. Enola Holmes komt een oude kennis tegen: Lady Cecily Alistair. Ze lijkt wanhopig en stopt Enola een roze waaier toe met daarop een geheime boodschap waarin ze om hulp vraagt.Enola besluit het mysterie te ontrafelen en ontdekt dat Cecily is ontvoerd om zo tegen haar wil te worden uitgehuwelijkt. Al snel staat ze oog in oog met een andere detective met dezelfde missie: haar broer Sherlock Holmes! Maar Enola is vastbesloten om het onderzoek alleen te voeren. Ballonstrip met kleurrijke, schilderachtige illustraties en creatieve panels. Serena Blasco is een Franse stripauteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Afzonderlijk leesbaar naast het vorige deel, 'Het mysterie van het bizarre boeket' (2021)*. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463944946 | 65 pagina's

Titel Het geheim van de waaier
Auteur Serena Blasco
Secundaire auteur Nancy Springer ; Dieter Van Tilburgh
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Genk : Diedeldus, oktober 2022
Overige gegevens 65 pagina's, 6 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Naar de roman van Nancy Springer - Vertaling van: Le secret de l'éventail. - Editions Jungle, (c)2017. - (Les enquêtes d'Enola Holmes ; 4)
ISBN 9789463944946
PPN 437927210
Genre stripverhaal - detectiveroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De onderzoeken van Enola Holmes
Boek

De onderzoeken van Enola Holmes (2020-...)

vol. 4
Uitgeleend
Serena Blasco