De verloren erfgenaam
Boek

De verloren erfgenaam ([2022])/ Jennifer Lynn Barnes, vertaald [uit het Engels] door Elise Kuip

Avery's leven staat op zijn kop sinds haar opa Tobias Hawthorne haar zijn fortuin naliet. Waarom is haar nog steeds niet duidelijk. Avery (17, ik-persoon) is vastbesloten om antwoorden te vinden, en doet allerlei schokkende ontdekkingen. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Skye, de grootmoeder van de vier Hawthorne kleinzonen, is na de moordaanslag op Avery (17, ik-persoon) verbannen. Skye legt het aan met Ricky Grambs, de vader van Avery. Zolang Avery nog minderjarig is, erven haar vader en zus haar vermogen. Maar is Ricky Grambs wel Avery's vader? De jongeren vinden aanwijzingen dat Tony Hawthorne, de overleden oom van de jongens, de vader is. Maar waarom heeft Avery's overleden moeder daar nooit iets over gezegd? Of was dit het geheim waarover ze het vaak had? Avery en de kleinzonen, onder wie de aantrekkelijke Grayson en Jameson, proberen het mysterie te ontrafelen dat ingenieus is opgezet door hun opa Tobias Hawthorne. De muren lijken oren te hebben. Als Avery met iemand praat, komt steevast een van de broers onverwacht tevoorschijn, en die neemt het gesprek over of vult het aan. In dit niet los te lezen vervolg op 'De erfenis'* (2021) ontvouwt het verhaal zich in korte hoofdstukken als een gefilmde detective. Elk hoofdstuk geeft een nieuwe ontwikkeling en al deze lijntjes komen aan het eind bij elkaar en vormen een plausibel slot. Mooi boek met spanning en romantiek voor jongeren vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463494090 | 378 pagina's

Titel De verloren erfgenaam
Auteur Jennifer Lynn Barnes
Secundaire auteur Elise Kuip
Type materiaal Boek
Editie [2e druk];
Uitgave [Utrecht] : Blossom Books, [2022]
Overige gegevens 378 pagina's - 21 cm
Annotatie ISBN ontleend aan de barcode op de achterkant. - Op omslag tevens: Een familie met geheimen - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: (c)2021 - Vertaling van: The Hawthorne legacy. - Little, Brown and Company, (c)2021
ISBN 9789463494090
PPN 43631942X
Thematrefwoord Geheimen ; Erfenissen ; Rijkdom ; Familie ; Jaloezie
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Het Hawthorne-mysterie
Boek

Het Hawthorne-mysterie (2021-...)

vol. 2
Uitgeleend
Jennifer Lynn Barnes