Spelregels
Boek

Spelregels ([2022])/ tekst Victor Dixen, tekeningen Eduardo Francisco ; inkleuring Andre Vazzios ; vertaling [uit het Frans] Ben Kamphuis ; redactie Seppe Cools

Naarmate het einde van het speeddaten nadert, moeten de singles van het Genesis-programma hun partner voor het leven kiezen voor ze Mars bereiken. Maar de regels van het spel zijn krom, en de echte uitdaging is overleven. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 16 jaar.

Recensie

Een science fiction stripboek uit de serie 'Phobos'. De twaalf singles van het Genesis-programma staan op het punt Mars te bereiken en hun partner voor het leven te kiezen. Naarmate het einde van het speeddaten nadert, neemt de druk toe en vallen de maskers. Léonor, de Franse kandidate, wordt ingehaald door dit spel waaraan ze niet wilde deelnemen. Maar de regels zijn krom en de vrijers lopen het risico allemaal verliezers te worden, want de echte uitdaging is overleven... Ballonstrip in kleur met manga-achtig getekende personages tegen realistische achtergronden. Vanaf ca. 16 jaar.Victor Dixen (1979) is een Franse schrijver, jeugdauteur en sciencefictionschrijver. Hij schreef meerdere boeken. Hij won eerder de prestigieuze Grand Prix de l'Imaginaire.

Specificaties

Nederlands | 9789464601275

Titel Spelregels
Auteur Eduardo Francisco
Secundaire auteur Victor Dixen ; Andre Vazzios ; Ben Kamphuis ; Seppe Cools
Type materiaal Boek
Uitgave Breda : Dark Dragon Books, [2022]
Overige gegevens 80 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Vertaling van: La règle du jeu. - Editions Glénat, (c)2022. - (Phobos ; 2)
ISBN 9789464601275
PPN 436771888
Genre stripverhaal
Taal Nederlands