De Cock en de ongehoorde moord
Grote Letter Boek

De Cock en de ongehoorde moord ([2023])/ [naar] Baantjer, door Peter Römer

Een rechercheur werkt mee aan een podcast over de onopgeloste moord op een jonge vrouw. De podcastmaker wordt vermoord en de rechercheur gaat op zoek naar de moordenaar, en denkt daarmee ook de sleutel te vinden voor de moord op de vrouw.

Aanwezigheid

Recensie

Een whodunnit waarin rechercheur De Cock gevraagd wordt mee te doen aan een podcast. Deze gaat over een moord op een jonge vrouw die hij indertijd niet op heeft kunnen lossen. De podcastmaker, Sam de Vlieger, gaat voortvarend te werk maar wordt vermoord gevonden op het Westergasfabriekterrein. De Cock raakt ervan overtuigd dat het onderzoek naar de dood van Sam ook zal leiden naar de oplossing van de moord op de jonge vrouw. Vlot en toegankelijk geschreven. In één avond uit te lezen (143 blz.) Peter Römer (1952) is een Nederlandse acteur, televisieproducent en -regisseur, alsook schrijver en scenarioschrijver. Vanaf deel 76 zijn de Baantjer boeken van zijn hand. A.C. Baantjer, de oorspronkelijke schrijver van de Baantjer-serie overleed in 2010.

Specificaties

Nederlands | 9789026168444

Titel De Cock en de ongehoorde moord
Uniforme titel De Cock en de ongehoorde moord De ongehoorde moord
Auteur A.C. Baantjer
Secundaire auteur Peter Römer
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Wijhe : Uitgeverij GLB, [2023]
Overige gegevens .. pagina's - 23 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met De Fontein - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Utrecht : De Fontein, 2023 - Met grote letters gedrukt
ISBN 9789026168444
PPN 438213726
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Podcasting ; Amsterdam
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Baantjer
Boek

Baantjer (1992-...)

vol. 92
Uitgeleend