Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Isabelle en de boeven
Boek

Isabelle en de boeven ([2023])/ Michelle Robinson, geillustreerd door Chris Mould ; vertaling [uit het Engels]: Tjibbe Veldkamp

Isabelle groeit op in een gezin vol boeven, maar is zelf een heel braaf meisje. Lukt het haar om trouw te blijven aan zichzelf tussen al die dieven en insluipers? Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een humoristisch prentenboek over familie, boeven en braveriken. Isabelle is een heel braaf meisje. Best een wonder, want ze groeit op in een familie vol boeven - de meest doortrapte insluipers die je je kunt voorstellen. Tot Isabelles verontwaardiging steelt haar familie zelfs de kroonjuwelen van de koningin! Hoe kan Isabelle zich op haar gemak voelen bij haar familie én tegelijkertijd trouw blijven aan zichzelf? 'Isabelle en de boeven' is speels geschreven, in een soepele vertaling van Tjibbe Veldkamp. Met cartooneske en gedetailleerde illustraties in sfeervolle kleuren. Vanaf ca. 5 jaar.Michelle Robinson (1977) is een Britse kinderboekenschrijfster.

Specificaties

Nederlands | 9789026165429

Titel Isabelle en de boeven
Auteur Michelle Robinson
Secundaire auteur Tjibbe Veldkamp ; Chris Mould
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2023]
Overige gegevens 34 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Vertaling van: Isabelle and the crooks. - Walker Books Limited, (c)2022
ISBN 9789026165429
PPN 437598357
Thematrefwoord Familie ; Diefstallen ; Goed en kwaad
Taal Nederlands