Münchhausen
Boek

Münchhausen de (net niet) waargebeurde avonturen van de baron ([2022])/ Tore Leifer, geïllustreerd door Anja Gram ; vertaald uit het Deens door Bernadette Custers

Baron Von Münchhausen vertelt aan zijn kleinkinderen verhalen die hij heeft meegemaakt. De vraag is of ze echt gebeurd zijn. Met kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een prentenboek waarin verschillende verhalen van de baron Von Münchhausen tot voorleesverhalen bewerkt zijn. Hoe gebruik je een kanonskogel om de vijand te bespieden? Wat gebeurt er als je een kersenpit gebruikt om een hert te schieten? De baron Von Münchhausen heeft het allemaal meegemaakt en vertelt er met smaak over aan zijn drie kleinkinderen. En of zijn verhalen ook echt gebeurd zijn? Dat is de vraag... Met vaart en humor geschreven. Met zeer tot de verbeelding sprekende, fijne, kunstzinnige kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar. Tore Leifer (1964) is auteur en journalist. Hij bewerkte een aantal van de buitenissige belevenissen van de baron Von Münchhausen tot geestige voorleesverhalen.

Specificaties

Nederlands | 9789000383825 | 92 pagina's

Titel Münchhausen : de (net niet) waargebeurde avonturen van de baron
Auteur Tore Leifer
Secundaire auteur Anja Gram ; Bernadette Custers
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Goor, [2022]
Overige gegevens 92 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: Münchhausen : baronens (næsten) sande eventyr. - København : Gads Forlag A/S, (c)2021
ISBN 9789000383825
PPN 436643685
Genre avonturenroman - verhalenbundel
Thematrefwoord Vertellen ; Liegen ; Münchhausen, K.F.H. von
Taal Nederlands