Waar is Wally? Nog sneller racen tegen de klok
Boek

Waar is Wally? Nog sneller racen tegen de klok ([2024])/ Martin Handford

Vind Wally en zijn vrienden zo snel mogelijk. Prentenboek met paginagrote, gedetailleerde zoekplaten in kleur, waarop een goede speurder veel kan ontdekken. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bijna vierkant spelprentenboek (harde kaft - stevige pagina's), deeltje uit de reeks 'Waar is Wally?', waarin gemotiveerde speurders hun hartje kunnen ophalen. In zijn wereldberoemde boeken (waaronder deze reeks) heeft de auteur menige (jeugdige) kijk-lezer voor ingewikkelde zoekopdrachten geplaatst. Dit keer moet er in een rece tegen de klok in een wirwar van mini-figuurtjes gezocht worden naar Wally en zijn vrienden - opdrachten die voor de echte 'diehards' extra aangevuld worden met verdiepende opdrachten. De zoekspelen kunnen alleen (solo) gespeeld worden, maar ook in duo's of in teams. De spelregels zijn eenvoudig. Er zijn moeilijkere en makkelijkere opdrachten - er is geen strikte kijk-zoek-spelvolgorde aangegeven. De illustraties zijn kleurrijk, sprekend, fabelachtig in hun geordende chaos. Voor kinderen vanaf ca. 7 jaar die zich niet snel van hun stuk laten krijgen en die hun geduld kunnen bewaren, hun eerzucht kunnen beteugelen en hun speurzin willen botvieren. Goede prijs-kwaliteit verhouding voor deze aantrekkelijke multifunctionele uitgave.

Specificaties

Nederlands | 9789002280801

Titel Waar is Wally? Nog sneller racen tegen de klok
Uniforme titel Waar is Wally? Nog sneller racen tegen de klok
Auteur Martin Handford
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2024]
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Where's Wally? The great games speed search. - London : Walker Books, 1987-2024
ISBN 9789002280801
PPN 438320700
Thematrefwoord Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Waar is Wally?
Boek

Waar is Wally? (2004-...)

vol.
Uitgeleend
Martin Handford