Help, ik ben een weerwolf!
Boek

Help, ik ben een weerwolf! (2023)/ Rüdiger Bertram, Ka Schmitz, vertaald [uit het Duits] door Sietske Boonstra

Als Daan nat wordt verandert hij in een weerwolf. Dan doet hij dingen waar hij spijt van krijgt, maar niet kan tegenhouden. AVI M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Als Daan nat wordt, verandert hij in een weerwolf. En dat is heel onhandig, als het gaat regenen of als hij zich moet wassen. Dan trekt hij de was van de lijn, de groenten uit de grond en vernielt ballen. Dan bedenkt zijn vriend Tim dat een duikerspak hem kan helpen. Maar meester Bram vindt dat niet goed en ontdekt dan zijn geheim. Een leesboekje met korte zinnen op M4 niveau. De bladspiegel is ruim door de brede kantlijn en de regels wit tussen iedere alinea. Er zijn veel illustraties opgenomen die niet alleen het verhaal ondersteunen, maar ook vertellen. In sommige staan tekstballonnen die bij het verhaal verder vertellen, vooral als Daan en Tim iets tegen elkaar zeggen. De illustraties zijn wisselend van formaat, soms klein alsof het een stripverhaal is en soms twee pagina's groot. De personen in de tekeningen lijken wat op karikaturen. Een aardig verhaal met een wat flauw einde. Voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463525060 | 43 pagina's

Titel Help, ik ben een weerwolf!
Auteur Rüdiger Bertram
Secundaire auteur Ka Schmitz ; Sietske Boonstra
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2023
Overige gegevens 43 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Tekst: Rüdiger Bertram, illustraties: Ka Schmitz - Vertaling van: Werwolf wider Willen. - München : Tulipan Verlag GmbH, (c)2022
ISBN 9789463525060
PPN 43759694X
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Weerwolven ; Geheimen ; Vriendschap
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Makkelijk lezen met Bontekoe
Boek

Makkelijk lezen met Bontekoe (2019-...)

vol.
Uitgeleend