Sportpsychologie voor dummies®
Boek

Sportpsychologie voor dummies® (2022)/ Leif H. Smith, Todd M. Kays, vertaling [uit het Engels]: Diederik Wouterlood voor Fontline ; redactie: Mark Ubbink voor Fontline

Praktische gids voor sporters en sportcoaches om zelfvertrouwen, motivatie, alertheid en concentratie te vergroten en prestaties te verbeteren.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatief boek over sportpsychologie. Het boek gaat in op technieken om zelfvertrouwen, motivatie, alertheid en concentratie te vergroten en prestaties te verbeteren. Het richt zich op atleten, ouders en coaches. Helder en begrijpelijk geschreven. Met veel praktische tips en trucs en enkele illustratieve schema's in zwart-wit. Leif Smith is voorzitter van een adviesbureau voor sportpsychologie en prestatie. Hij helpt sportcoaches hun coachvaardigheden te verbeteren en leert ze hoe ze een goede coach kunnen zijn voor atleten op alle niveaus. Todd Kays is een sport- en prestatiepsycholoog die duizenden atleten heeft geholpen. Hij is voorzitter en oprichter van het Atletic Mind Institute.

Specificaties

Nederlands | 9789045358109

Titel Sportpsychologie voor dummies®
Auteur Leif H. Smith
Secundaire auteur Todd M. Kays ; Diederik Wouterlood ; Mark Ubbink
Type materiaal Boek
Uitgave Gouda : BBNC uitgevers, 2022
Overige gegevens XVIII, 358 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met index - Vertaling van: Sports psychology for dummies, 2nd edition. - Hoboken : John Wiley & Sons, 2022
ISBN 9789045358109
PPN 435584510
Rubriekscode 616.13
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sport; Psychologische aspecten
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Sport