Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Rupsje Nooitgenoeg voelboek
Boek

Rupsje Nooitgenoeg voelboek (2023)/ Eric Carle

Wat voor geluid maakt het schaap? En welke kleur heeft de pruim en hoe voelt de huid van de kikker? Vierkant hardkartonnen prentenboek met kleurrijke collages met voelelementen en flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vierkant prentenboek met afgeronde hoeken en tien hardkartonnen bladzijden waarop dierengeluiden, woorden, cijfers (1 t/m 5), vormen en kleuren door middel van illustraties van de bekende Eric Carle worden uitgebeeld. Elke pagina bevat een of meer voelelementen, bv. wol bij het schaap, zachte haren voor de manen van de leeuw en ribkarton als dak van een huis. De cijfers kunnen door een reliëflijn gevoeld worden en ook zijn flapjes of kleurige glitters gebruikt. De vrolijk gekleurde figuren en voorwerpen - drie of vier per pagina - zijn vrijstaand geplaatst tegen een witte ondergrond. De titel doet vermoeden dat het hier het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg als voelboek betreft, maar behalve de rups op de voorkant en de prachtige, kleurige vlinder op de laatste twee bladzijden heeft het met dat verhaal niets te maken; een enkel kleine afbeelding daargelaten. De Engelse titel dekt de lading beter. Een vrolijke en aantrekkelijke uitgave, die in gebruik een beetje tegenvalt. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025754624

Titel Rupsje Nooitgenoeg voelboek
Uniforme titel Rupsje Nooitgenoeg The world of Eric Carle
Auteur Eric Carle
Type materiaal Boek
Editie Negende druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2023
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Omslag vermeldt: The world of Eric Carle. - Vertaling uit het Engels - 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2013 - Vertaling van: Touch and feel playbook. - London : Puffin Books, (c)2013
ISBN 9789025754624
PPN 438307321
Thematrefwoord Tellen ; Kleuren ; Vormen ; Aanwijsboeken ; Voelboeken
Taal Nederlands