Welterusten kleine unicorn
Boek

Welterusten kleine unicorn ([2022])/ geschreven door Sienna Williams, geïllustreerd door Roger Simó ; vertaling [uit het Engels]: Linda Beukers

Samen met mama unicorn ziet Annabella op weg naar haar slaapplaats elfjes vliegen tussen hun paddenstoelenhuizen, de zeemeerminnen hun haar kammen en pinguïns van de besneeuwde bergen suizen. Annaballa wenst ze allemaal welterusten. prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Samen met mama unicorn ziet Annabella op weg naar haar slaapplaats nog allerlei activiteit: de elfjes vliegen op en neer tussen hun paddenstoelenhuizen, de zeemeerminnen kammen hun haar in de Saffierbaai en de pinguïns suizen van de besneeuwde bergen. Annaballa wenst ze allemaal welterusten. De kleurige illustraties beslaan één pagina of lopen over de hele spread. Ze ademen een magische sfeer die goed bij het op rijm vertelde verhaal past. De royale, vierkante uitgave is stevig uitgevoerd met een gewatteerde omslag en geplastificeerde bladzijden. Unicorns zijn populair bij kleine meisjes en daar speelt dit prentenboek op in; het verhaal heeft verder niet veel om het lijf. Voor een breed publiek vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036643832

Titel Welterusten kleine unicorn
Auteur Sienna Williams
Secundaire auteur Roger Simó ; Linda Beukers
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2022]
Overige gegevens 22 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Goodnight sleepy unicorn. - Sywell : Igloo Books Ltd, (c)2021
ISBN 9789036643832
PPN 436167999
Genre sprookjes
Thematrefwoord Slapengaan ; Eenhoorns ; Repeteerverhalen ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands